Nađena tela trojice nestalih u eksploziji u Kragujevcu, saopštilo Ministarstvo odbrane

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađena tela trojice nestalih u eksploziji u Kragujevcu, saopštilo Ministarstvo odbrane

Tela trojice zaposlenih, nestalih u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu nađena su, i u toku je identifikacija, saopštilo je večeras Ministarstvo odbrane Srbije.

U vojnom objektu u Kragujevcu u utorak se dogodila eksplozija u kojoj je, kako je najpre objavljeno, poginuo potpukovnik Miroslav Perišić, a u požaru je povređeno 25 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a.

Istragu požara i eksplozije vodi zamenica Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Jasmina >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Stojadinović.

Komisija za ispitivanje okolnosti nastanka vanrednog događaja koju je formirao ministar odbrane Zoran Đorđević juče je počela rad, a danas je počeo vanredni Inspekcijski nadzor u Tehničko-remontnom zavodu koji, po nalogu ministra, sprovodi Inspektorat odbrane.

Saučešće porodicama poginulih su uputili ministar Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.