Na Radnički – Cibona za 100 dinara

Izvor: KGsport.info, 14.Feb.2013, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Radnički – Cibona za 100 dinara

Do kraja takmičenja u ABA ligi ostalo je još 6 kola a košarkaši Radničkog će prvu utakmicu odigrati u ponedeljak, 18. februara, kada će se u hali Jezero sastati sa zagrebačkom Cibonom.
Kragujevčani ne odustaju od plasmana među četiri prvoplasirane ekipe, koji bi omogućio igranje na završnom turniru na kojem će se odlučivati o novom prvaku.
Svakako da je prvi korak u ostvarivanju takvih želja pobeda nad nekadašnjim evropskim i višestrukim prvakom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << SFRJ, a Radnički je Cibonu uspeo da savlada pet puta u sedam do sada odigranih utakmica u okviru regionalnog takmičenja.
Da bi nastavili seriju uspeha u duelima sa Zagrepčanima u Radničkom smatraju da je za tako nešto neophodna i velika podrška sa tribina zbog čega je doneta odluka da cena ulaznica za susret sa Cibonom bude svega 100 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.