Na Kopaoniku minus 12

Izvor: Blic, 10.Dec.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku minus 12

U Srbiji je danas najhladnije bilo na Kopaoniku gde je u 15 sati izmereno minus 12 stepeni. Temperature ispod nule u ovom terminu izmerene su i na Crnom vrhu (-8), na Zlatiboru (-5) i u Sjenici, minus četiri stepena.

Najviša temperatura od 3 do 5 stepeni.

U Beogradu, Novom Sadu i Nišu temperatura je u 15 časova iznosila jedan, u Kragujevcu dva, dok je u Kraljevu izmerena najviša temperatura od svega tri stepena Celzijusa.

Do kraja dana vreme u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće promenljivo oblačno, hladno i vetrovito, ponegde praćeno sa kratkotrajnim slabim snegom. U planinskim predelima i u Vojvodini duvaće umeren povremeno jak, severozapadni vetar. U Beogradu će takođe biti promenljivo oblačno, hladno i vetrovito, a moguć je i kratkotrajan slab sneg.

Meteorolozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavljuju da će hladno biti i narednih dana. Jutarnja temperatura sutra će iznositi minus četiri, a maksimalna dnevna dva stepena. Posle podne u severnim, a u toku noći i u ostalim krajevima uslediće naoblačenje sa snegom.

U nedelju će biti pretežno oblačno, ponegde sa slabim snegom,a moguća je i kiša. Ujutro se očekuje nula, a tokom dana najviše četiri stepena. Od ponedeljka će biti pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom, a takvo vreme, kažu meteorolozi, potrajaće do 20. decembra. Tokom tih dana maksimalne dnevne temperature kretaće se od minus jedan do minus pet stepeni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.