NOVI DETALJI IZ KRAGUJEVCA: Stigli nalazi obdukcije muškarca nađenog kod reke

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:38

NOVI DETALJI IZ KRAGUJEVCA: Stigli nalazi obdukcije muškarca nađenog kod reke

Policija će saslušati porodicu nastradalok, kao i prolaznike.

Nalazom obdukcije, utvrđeno je, da je muškarac (54), čije je beživotno telo pronađeno u ponedeljak u cevi ispod mosta na Lepenici u Kragujevcu, preminuo od povreda zadobijenih padom sa visine.

U Višem javnom tužilaštvu kažu da, prema položaju u kojem je telo pronađeno i na osnovu rezultata obdukcije, nema sumnje da je smrt muškarca nastupila kao posledica udarca o čvrstu podlogu i zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teških telesnih povreda.

Ostaje međutim dilema da li je nastradali, čije je telo pronađeno, 25. februara, u ranim jutarnjim satima, ispod mosta na Lepenici kod sportske hale izvršio samoubistvo skokom sa mosta ili ga je neko gurno sa mosta i tako ubio. 

U policiji kažu da će odgovor na ovo pitanja biti poznat nakon saslušanja poznanika i porodice nastradalog i evenutalnih svedoka, a trenutno se pregledaju i snimci sa sigurnih kamera u blizini mosta.

Izvor: Srbija Danas/Informer/Autor: S. S.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pad sa visine uzrok smrti muškarca iz Kragujevca: Okolnosti još uvek nisu utvrđene

Izvor: B92, 01.Mar.2024

Kompletan izveštaj sa odbdukcionim nalazom patologa još uvek nije stigao, ali je u Višem javnom tužilaštvu potvrđeno da je uzrok smrti muškarca (54), čije telo je pronađeno u koritu reke Lepenice u Kragujevcu, pad sa visine oko desetak metara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.