NOĆNO KUPANJE U KRAGUJEVCU 300 DINARA

Izvor: Kurir, 03.Jan.2012, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNO KUPANJE U KRAGUJEVCU 300 DINARA

Posle sedmodnevnog promotivnog besplatnog kupanja, počela naplata ulaza na nove zatvorene bazene

KRAGUJEVAC - Nakon sedmodnevnog promotivnog perioda besplatnog kupanja ulaz na kragujevačke zatvorene bazene od 3. januara se plaća, saopštio je Sportski centar "Park", koji upravlja novim zatvorenim bazenima.

Cena karata zavisi od termina, pa korišćenje bazena u jutarnjem terminu od 8 do 10 sati košta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 150, a naradna tri i po sata 200 dinara. Za popodnevno trosatno plivanje u periodu od 16 do 19 sati Kragujevčani će morati da izdvoje 250, dok će ih noćno kupanje koštati 300 dinara.

Za porodični dolazak na bazen važiće popust. Ulaznica koja važi za pet osoba u prepodnevnom terminu košta 400, a po podne 600 dinara.

Oni koji žele mesečnu propusnicu, koja omogućava da se 30 dana bazen koristi u bilo kom terminu, moraće za ovo zadovoljstvo da izdvoje 3.500 dinara. Godišnja karta za korišćenje zatvorenih bazena, ali i kupanje na otvorenim bazenima tokom leta, prodaje se po ceni od 30.000 dinara.

Sportski centar "Park" odobravaće i dodatne popuste za organizovane grupe, fakultete, škole, sportske klubove i sindikate.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nocno kupanje za 300 dinara

Izvor: Radio Centar 987, 04.Jan.2012, 08:08

Nakon sedmodnevnog promotivnog perioda besplatnog kupanja ulaz na kragujevacke zatvorene bazene od 3. januara se placa, saopstio je Sportski centar Park, koji upravlja novim zatvorenim bazenima.Cena k..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.