Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 18:38

"NIKOLA MI JE U 6 SATI UJUTRU LUPAO NA VRATA I VIKAO DA GORAN LEŽI" Misica Dragana govorila o krvavoj noći na poznatoj plaži, ubica na suđenju hladnokrvno odgledao jezivi snimak

Nimalo nervozno nije izgledao 29-godišnji Duško Tanasković iz Kragujevca nakon što je u sredu iz istražnog zatvora u Zadru u pratnji trojice policajaca, panciru i lisicama doveden u sudnicu Županijskog suda gde mu je počelo suđenje za likvidaciju na Zrću 25. avgusta prošle godine. Pogledom je hladno odmerio novinare nakon čega je sudiji Ani Brkić rekao kako nije kriv za ubistvo 39-godišnjeg državljanina Crne Gore Gorana Vlaovića kojem je, prema optužbi, u šest sati ujutro, ispred noćnog kluba ‘Noa‘ na plaži Katarelac na otoku Pagu ispalio hitac u potiljak iz pištolja marke Glok 77. Vlaović je umro na putu do zadarske bolnice.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Videla sam Gorana kako leži u krvi": Misica svedočila o egzekuciji "škaljarca" na Pagu, govorila o noći kad joj je ubijen verenik!

Izvor: 24sedam.rs, 12.Apr.2023

"Krenuli smo prema Zadru, gde sam na kraju morala da prepoznam njegovo telo", izjavila Dragana Banić

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.