Izvor: Blic, 17.Avg.2022, 10:53

NEZAPAMĆENA ŠVALERSKA AFERA U KRAGUJEVCU Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa pozvala muža da ga prebije

Pre godinu dana u Kragujevcu se brujalo o švalerskoj aferi, čiji su akteri zbog diskrecije u medijima ostali anonimni, ali je priča o njima kao filmska. Kako su prenosili lokalni mediji, a navodi Kurir, epilog ljubavnog trougla u Kragujevcu bila su izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kragujevčanka otkrila da je ljubavnik vara, pa pozvala muža da ga prebije

Izvor: Luftika.rs, 17.Avg.2022

Pre godinu dana Kragujevcom se prolomila jedna nesvakidašnja ljubavna afera, čiji su akteri zbog diskrecije u medijima ostali anonimni. Priča o ovom neobičnom ljubavnom četvorouglu ravna je najboljem scenariju za komediju.. Epilog drame u Kragujevcu bila su izbijena četiri zuba, polomljena šaka,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.