NEKAD MIHA, DEKI I DARKO: SMS i Marušić dobijaju srpsko društvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 17:29

NEKAD MIHA, DEKI I DARKO: SMS i Marušić dobijaju srpsko društvo! (FOTO)

Stvara se novi trio.

Italijanski i nemački mediji prenose da je na radaru Lacija levo krilo reprezentacije Srbije i Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić. Brzonogi Kragujevčanin ima ugovor sa Bundesligašem do leta 2023. godine i jasno je da ga neće tek tako pustiti da ide.

Lacio sprema ponudu od 30 miliona evra, a navodno su se u "akciju" dovođenja fudbalera Ajntrahta uključili Sergej Milinković Savić i Adam Marušić. Naime, bivši član Vojvodine i crnogorski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentativac (rođen u Beogradu) pokušavaju da odobrovolje Kostića da se preseli na Olimpiko, i tako, posle Siniše Mihajlovića, Dejana Stankovića i Darka Kovačevića sačine novi srpski trio u dresu "Nebeskoplavih".

Filip Kostić je  ove sezone izrastao u jednog od najboljih igrača tima iz Frankfurta, na 42 nastupa upisao 12 golova i 15 asistencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.