NAŽALOST IMA MRTVIH: Pored 20 povređenih u Kragujevcu, jedna osoba POGINULA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŽALOST IMA MRTVIH: Pored 20 povređenih u Kragujevcu, jedna osoba POGINULA (VIDEO)

Četrdeset vatrogasaca, pripadnika vojske i zaposlenih Tehnicko-remontnog zavoda su gasili požar

Požar u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu je lokalizovan, a svi povređeni su evakuisani i zbrinuti u kragujevačkom Kliničkom centru. Mediji su najpre javili da je najmanje 20 osoba povređeno, ali da niko od njih nije životno ugrožen. Međutim, potvrđena je informacije da je jedna osoba poginula.

Požar je lokalizovan nešto pre 17 sati, a Ministarstvo odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštilo je da su ministar Zoran Ðorđević i njegov pomoćnik za materijalne resurse Nenad Miloradović na licu mesta. Ministar Ðorđević rekao je prethodno novinarima u Beogradu da je gašenje požara u toku i da će više informacija biti poznato kasnije.

#Kragujevac oko 14h #eksplozija pic.twitter.com/PH7mLEwx7a

— Djordje Antonijevic (@DjolePCS) February 28, 2017

Do eksplozije je došlo u pogonu za delaboraciju. Četrdeset vatrogasaca, pripadnika vojske i zaposlenih Tehnicko-remontnog zavoda gase požar.

Ministarstvo je saopštilo i da je do požara došlo u objektu A 28, gde se nalazi linija za delaboraciju ubojnih sredstava. Na gašenju požara angažovani su pripadnici vatrogasne jedinice Tehničkog remontnog zavoda i vatrogasne jedinice MUP-a Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.