NAJUPORNIJI INTERNET SURFER U SRBIJI: Sedi na ivičnjaku magistralnog puta, na vrh brda, i surfuje satima! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJUPORNIJI INTERNET SURFER U SRBIJI: Sedi na ivičnjaku magistralnog puta, na vrh brda, i surfuje satima! (FOTO)

Kada neko nema internet u svom selu, na vrhu brda, a komšija plaća i ima, onda on sedne na ivičnjak magistralnog puta, na najvišoj nadmorskoj visini u kraju i surfuje. Najuporniji to čine satima, na vetrometini, dok zbunjeni vozači pokušavaju da shvate šta je u pitanju.

Ova situacija dešava se na putu Kragujevac- Jagodina, na jednom od najvećih uzvišenja. Mladić star oko 25 godina oko 11 sati sedi sa laptopom u krilu na ivičnjaku. Tu je bio i u 16.30 sati poslepodne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Kada radoznali novinar izađe iz automobila i pita ga koja ga je muka naterala da sedi na vetru na vrh brda i nešto radi na računaru gleda zbunjeno.

Onda vadi slušalice iz ušiju. Gledao je klipove, slušao muziku, gledao film, radio?

- Ma, nemam kod kuće internet, ne plaćam, ne živim ovde stalno. Komšija ima, ona kuća tamo, pa mogu ovde da koristim njegov internet, odgovara mladić zbunjeno.

Foto: Telegraf

Upitan zar mu nije neprijatno da pet i po sati sedi kraj magistrale na ivičnjaku, kaže da je išao kući da jede!? Zamoljen da se predstavi, kaže da neće. U šali dodaje da fotografisanje naplaćuje.

Linijski taksista, koji svakoga dana vozi na relaciji Kragujevac- Jagodina kaže da ovog momka stalno viđa na istom mestu, kada pada kiša pod kišobranom, i uvek sa računarom.

- Tu je iz kraja, čujem da je pametan neki momak, valjda nešto radi, zarađuje od tog posla, pa ne bi tamo stajao samo onako - priča Mile taksista.

Dok se novinarska ekipa udaljava sa vrha brda i od najupornijeg internet surfera u Srbiji, on seda na ivičnjak i vraća slušalice u uši. Iz sela se čuju ovce.

Foto: Telegraf

(Marija Raca)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.