Supružnici stradali u požaru kod Aranđelovca

Izvor: Blic, 24.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supružnici stradali u požaru kod Aranđelovca

Supružnici Radenko M. (84) i Natalija M. (80) iz zaseoka Košarište kod sela Ranilović u opštini Arandjelovac izgubili su život u požaru, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Radenko i Natalija su sami živeli i juče oko podneva palili su vrzinu i strnjiku iza porodične kuće pri čemu se, najverovatnije, vatra nekontrolisano proširila i u tom požaru su oboje stradali.

Potpuno ugljenisano telo Radenka M. i delimično ugljenisano telo Natalije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << M. nadjeni su na zgarištu površine 25 ari, astražni sudija Višeg suda naložio je obdukciju stradalih.

Policijska uprava u Kragujevcu u saopštenju poziva građane da se pridržavaju zakona o zaštiti od pozara kojim je zabranjeno spaljivanje korova, suve trave, smeća i biljnih ostataka na otvorenom prostoru i podseća da su za nepoštovanje tog zakona propisane visoke novčane kazne za građane i pravna lica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aranđelovac: Muž i žena izgoreli dok su palili travu iza kuće

Izvor: S media, 24.Mar.2012

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da su supružnici Radenko M. (84) i Natalija M. (80) iz zaseoka Košarište kod sela Ranilović u opštini Aranđelovac izgubili život u požaru...Radenko i Natalija su sami živeli i juče oko podneva palili su vrzinu i strnjiku iza porodične kuće pri...

Nastavak na S media...

Supružnici stradali u požaru kod Aranđelovca

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2012

Supružnici Radenko M. (84) i Natalija M. (80) iz zaseoka Košarište, kod sela Ranilović u opštini Arandjelovac, izgubili su život u požaru, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Stradali paleći strnjiku

Izvor: RTS, 24.Mar.2012

Stari bračni par iz Ranilovića kod Aranđelovca stradao paleći strnjiku i vrzinu. ..U požaru koji je juče, u popodnevnim satima, izbio u mestu Ranilović kod Aranđelovca, u zaseoku Košarišta, stradali su supružnici Radenko M. (84) i Natalija M. (80)...Radenko i Natalija, koji su sami živeli,...

Nastavak na RTS...

MUŽ I ŽENA IZGORELI NADOMAK ARANĐELOVCA

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012

Najverovatnije došlo do nekontrolisanog širenja požara u kome su oboje stradali..KRAGUJEVAC - Supružnici Radenko M. (84) i Natalija M. (80) iz zaseoka Košarište kod sela Ranilović u opštini Aranđelovac izgubili su život u požaru, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu...Kako je navedeno...

Nastavak na Kurir...

BRAČNI PAR IZGOREO U POŽARU

Izvor: Kurir, 25.Mar.2012, 09:12

Radenko (84) i njegova supruga Natalija (80) Mijatović stradali dok su palili đubre na njivi pored svoje kuće, koja se nalazi u selu Ranilović kod Aranđelovca..ARANĐELOVAC - Kobni rad na njivi!..Ćerka: I braća su mi umrla

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.