Morava poslala Kragujevčane u niži rang

Izvor: KGsport.info, 15.Maj.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morava poslala Kragujevčane u niži rang

Rukometaši Radničkog definitivno su ispali iz Super lige Srbije, nakon što su u utakmici 7. kola plej-auta poraženi na gostovanju u Velikoj Plani od domaće Morave, rezultatom 26:30 (15:19).
Dileme više nema – kragujevački Radnički i niški Železničar napuštaju Super ligu Srbije i od naredne sezone takmičiće se u Super B ligi. Kragujevčani su nakon jučerašnjeg poraza u Velikoj Plani ostali i bez teoretske šanse da obezbede opstanak, pošto zaostaju čak osam bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << za ekipom Požarevca, koja se nalazi u bezbednoj zoni.
U duelu sa ekipom Morave, rukometaši Radničkog su svih 60 minuta bili u podređenom položaju. Razlika se kretala od dva, pa do maksimalnih osam golova prednosti, tako da trijumf domaćeg tima nije dovođen u pitanje.
Luka Božanić je sa osam golova prednjačio u pobedničkom timu, dok je na drugoj strani Miloš Prodanović postigao gol manje.
Do kraja plej-aut faze ostalo je još tri kola. Radnički će u sredu dočekati Rudar, a narednog vikenda i niški Železničar, dok u poslednjem kolu kragujevački tim gostuje Jugoviću u Kaću.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.