Mons - novi hotel sa četiri zvedice na Zlatiboru

Izvor: YU-Build.rs, 07.Nov.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mons - novi hotel sa četiri zvedice na Zlatiboru

Ovih dana su završeni radovi na izgradnji Hotela Mons Zlatibor sa četiri zvezdice, koji će poslovati u sistemu kompanije GP Gradnja R iz Kragujevca. Objekat je tehnički primljen, i dobijena je upotrebna dozvola. Hotel je sagrađen za 18 meseci, bez dana zakašnjenja, a u gradnji su korišćeni savremeni materijali i najnovije tehnike.



Hotel se nalazi pored Hrama Svetog preobraženja gospodnjeg na Zlatiboru, a na 300 metara od jezera i Kraljevog >> Pročitaj celu vest na sajtu YU-Build.rs << trga. Objekat odlikuje svedena arhitektura, planinskog stila uz umešno korišćenje drveta i kamena kako na fasadi tako i u enterijeru. Hotel ima četiri etaže sa više od 1.300 metara kvadratnih, a raspolagaće sa 22 smeštajne jedinice, kafe restoranom, igraonicom, spa centrom i parking.

Gostima će na raspolaganju biti savremeno opremljeni dvosobni apartmani sa dnevnom i spavaćom sobom. Aparmani poseduju LCD televizor, DVD plejer, potpuno opremljenu kuhinju, terasu, kao i kupatilo modernog dizajna sa tuš kabinom i podnim grejanjem.

Pored prostranih smeštajnih jedinica gostima će biti na raspolaganju i kafe restoran za 40 osoba. Ovaj multifunkcionalni prostor je opremljen LCD televizorom i pokriven brzim bežičnim internetom tako da se može lako transformisati u kongresnu salu kako bi se zadovoljile potrebe poslovnih gostiju. Gostima je na raspolaganju letnja bašta a za najmlađe goste hotel Mons je pripremio igraonicu gde mogu da uživaju u igri.

Kako bi upotpunili svoj užitak, gostima su na raspolaganju usluge luksuznog SPA centra. Posebnu atrakciju u SPA centru predstavlja “Slana soba”. U ovoj prostoriji se pod blagotvornim dejstvom kombinacije jonizovanog kiseonika i slanog rastvora napravljenog od soli iz Mrtvog mora stvara mikroklimatska imitacija morskih plaža sa obala Mrtvog mora. Za relaksaciju i odmor gosti mogu koristiti parno kupatilo, finsku aromatherapy saunu, toplu klupu i hidromasažnu kadu.

Menadžment hotela Mons Zlatibor planira da posluje po visokim svetskim standardima i da gostima pruži maksimalnu uslugu uz povoljne cene. Kako bi se ispunili planirani ciljevi zaposleno je devet mladih i obrazovanih radnika sa Zlatibora i iz Čajetine. Hotel Mons će biti svečano otvoren u narednih deset dana kada će stići i prvi gosti.

Izvor: zlatibor.tv


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na YU-Build.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.