Mladen Kocić prudužio vernost “studentima“

Izvor: KGsport.info, 22.Jun.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Kocić prudužio vernost “studentima“

Najbolji srpski fudbaler na “petoparcu“, Mladen Kocić produžio je saradnju sa aktuelnim šampionom i osvajačem Kupa, kragujevačkim Ekonomcem.
Iako je za reprezentativca Srbije zainteresovano nekoliko evropskih klubova, rukovodstvo kluba je pronašlo načina da zadrži igrača koji je okosnica kluba i čiji je doprinos dosadašnjim uspesima nemerljiv.
„Bili bi smo u velikim problemima da nismo zadržali Cipija jer smo na putu stvaranja tima koji će ponovo pokušati da >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << se plasira među četiri najbolje ekipe u Evropi. Razumeli smo i ambicije našeg igrača ali smo pronašli zajedničke interese da nastavljamo saradnju.
Siguran sam da je ovo najveće pojačanje Ekonomca jer malo tako kvalitetnih igrača na evropskom tržištu. Do početka prprema za narednu sezonu pokušaćemo da još ojačamo ekipu sa proverenim i kvalitetnim igračima“ rekao je predsednik kluba Profesor Veroljub Dugalić a prenosi zvanični sajt.
Izvor: ekonomac.com
Foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.