Mirka Vasiljević najbolje stilizovana javna ličnost

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2012, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević najbolje stilizovana javna ličnost

Sinoć su u beogradskom klubu „Brankov “ svečano dodeljene statue i priznanja najboljim učesnicima 21. Mejbilin fešn selekšna. Nagrade su dodeljene u deset kategorija, a žiri sastavljen od modnih novinara odabrao je, između ostalog, reviju sa najboljim vizuelnim indentitetom, najuspešniju dizajnersku kolekciju, javnu ličnost sa najviše stila , kao i najzapaženiju manekenku i manekena ovog modnog projekta.

Priznanje za najupečatljiviji vizuelni indentitet ponela >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je revija  „Kragujevac Plaze“, za sezonu jesen/zima 2012/13, dok je nagrada za najbolju dizajnersku kolekciju pripala „Id esotericu“, iza čijeg imena stoji modni dvojac, Isidora Bjelica i  Dragana Grnčarski.
Academia Del Russo pokazala se najorginalnijom, pa je njena izložba modnih statueta ocenjena  za najbolju novu ideju na ovogodišnjoj reviji mode.

Organizatori Mejbilin fešn selekšna su i ove godine pored kreatora i dizajnera, pažnju posvetili i manekenima. Mirjana Rudović i Luka Raco dobili su priznajnje za najbolju manekenku, odnosno manekena. Ohrabrenje je dato i novim imenima na domaćoj modnoj sceni, u kategoriji najboljeg novog lica pobedila je Marina Štrbac.
Žiri je odlučio da je javna ličnost sa najviše ukusa i stila  glumica Mirka Vasiljević, koja je na dodelu nagrada došla u pratnji prijateljice. Dok  njen  suprug Vujadin Savić boravi u Nemačkoj, Mirka u Beogradu  snima seriju „Zvezdara“, a priznanje modnih stručnjaka je glumicu veoma iznenadilo.

- Kada sam prihvatila da učestvujem na Fešn selekšnu, zajedno na pisti sa Danicom Maksimović, posmatrala sam to kao spoj mladosti i iskustva i bilo je zadovoljstvo da sarađujem sa Danicom. Posle revije, mislila sam da se  priča sa Fešn selekšnom  završila, pa me je njhov poziv da dođem večeras i da primim nagradu veoma iznenadio. Glumačke nagrade pokazuju da sam dobra u svojoj  profesiji, a ova je dokazala da i ono što radim mimo svog posla, valja- izjavila je glumica za Blic.
Nagrade Fešn Selekšna dobili su i „Sent Džordž“ za najbolju kolekciju modnih  kuća, dok je  modni brend „Alegra“  osvojio nagradu  za  modni stil broj jedan ove sezone.
Pored modnog žirija, u dodeli prizannja učestvovali su i posetioci Blicovog portala, milion i trista hiljada njih je reviju „Pripremi se i biće bolje“, ocenilo najboljom na Mejbilin fešn selekšnu.
Osim nagrađenih, dodeli nagrada su prisustvovali i maneken Neven Bošković i Saša Plećević, poznatiji kao Doktor Filgud.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolje se oblači Mirka Vasiljević

Izvor: Mondo, 25.Okt.2012

U klubu Brankow dodelom nagrada najboljima završen je 21. Maybelline Fashion Selection...Žiri koji su činili novinari beogradskih redakcija proglasio je najbolje u devet kategorija...Za najbolji vizuelni identitet nagradu je dobila revija "Kragujevac Plaza Kolekcija jesen/zima" Tržnog centra Kragujevac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.