Ministarstvo: Uskoro socijalni program za RT Kragujevac

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Uskoro socijalni program za RT Kragujevac

Ministarstvo privrede Srbije saopštilo je u petak da će uskoro biti isplaćen socijalni program zaposlenima u Radio-televiziji Kragujevac i da očekuje će i za to preduzeće biti nađeno adekvatno rešenje.

"Ministarstvo privrede intenziviralo je aktivnosti kako bi se isplatio socijalni program zaposlenima u Radio-televiziji Kragujevac, što se može očekivati vrlo uskoro", piše u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
To ministarstvo je naglasilo da je otvoreno za sve zakonima predviđene mogućnosti i da će u saradnji sa jedinicom lokalne samouprave nastojati da pronađe najbolje rešenje za tu medijsku kuću i njene zaposlene.

Zaposleni u Radio-televiziji Kragujevac, za koju je raskinuta privatizacija u januaru prošle godine, predali su juče gradonačelniku Radomiru Nikoliću peticiju za opstanak te medijske kuće koju je potpisalo 10.540 građana.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ministarstvo privrede: Uskoro socijalni program za zaposlene u RT Kragujevac

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2017

Ministarstvo privrede Srbije saopštilo je danas da će uskoro biti isplaćen socijalni program zaposlenima u Radio-televiziji Kragujevac i da očekuje će i za to preduzeće biti nađeno adekvatno rešenje..."Ministarstvo privrede intenziviralo je aktivnosti kako bi se isplatio socijalni program zaposlenima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.