Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2023, 13:35

Milorad iz Kragujevca nije imao godinu za čekanje pa se operisao u Nišu

NIŠ

Na Klinici za karidohirurgiju UKC Niš  prošle nedelje operisan je pacijent Milorad iz Kragujevca. Ovo je prvi Kragujevčanin koji je operisao srce u Nisu, objavio je na svojoj bejsbuk strani direktor ove klinike profesor dr Dragan Milić.

“Milorad je bio na jedinstvenoj listi čekanja za kardiohirursku operaciju tek u 2024.godine a čuo je da kod nas nema liste čekanja, tražio i dobio uput od RFZO Kragujevac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za UKC Niš jer se nije osećao dobro i želeo je da se operiše što pre“, objavio je direktor niške Klinike profesor dr Dragan Milić.

                                     Milorad se dobro i brzo opravio, sutra ide kući za Kragujevac a mi mu želimo dug i srećan život sa svojom porodicom, kazao je dr Dragan Milić.

                                    „Iako naša Klinika za kardiohirurgiju UKC Niš pokriva u organizacionom smislu teritoriju jugoistočne Srbije, niški, toplički, pčinjski, jablanički i pirotski okrug, spremni smo, da u skladu sa našim mogućnostima, pomognemo ostatku Srbije u smanjivanju listi čekanja za kardiohirurške operacije“, dodao je Milić.

                                     U ovom trenutku ukupno 15 bolesnika čeka na operativni zahvat na Klinici za kardiohirurgiju UKC Niš. Vremenski to je od 5 do 15 dana kako je sa ove klinike i obećano. (kraj) VP/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.