Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Čavić se oprostio od plivanja

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić oprostio se od plivanja na mitingu u Banjaluci. Čavić je van konkurencije simbolično otplivao 50 metara delfin stilom ,a kada je došao do cilja dočekali su ga aplauzom mladi plivači Olimpa, koji je organizator šestog po redu mitinga "Banjaluka open". „Drago mi je što sam se oprostio u Banjaluci i Republici Srpskoj odakle sam tokom karijere imao najveću podršku.Iako sam prestao sa plivanjem ovaj miting ću uvijek podržavati.Imam u planu da moju školu iz Kragujevca proširim i na Banjaluku, to mi je neki dugoročni plan.Meni je trebalo deset godina treninga Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/milorad-cavic-se-oprostio-od-plivanja.html)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Čavić otplivao poslednju trku u Banjaluci

Izvor: Sportal.rs, 25.Maj.2013

Najbolji srpski plivač svih vremena, Milorad Čavić, otplivao je u subotu Banjaluci poslednju trku u karijeri. Čavić je u Banjaluci poslednji put otplivao deonicu na 50 metara delfin stilom.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.