Miljenović: Čeka nas vruć teren

Izvor: B92, 13.Okt.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenović: Čeka nas vruć teren

Košarkaš Radničkog Nenad Miljenović rekao je da Kragujevčane u subotu od 20.30 ne čeka uopšte lak posao na gostovanju ekipi MZT u četvrtom kolu ABA lige.

Tim iz Skoplja je u dosadašnjem delu sezone zabeležio dve pobede i poraz, dok će Radnički upravo tražiti prvu pobedu.

MZT je pokazao kvalitet u dosadašnjem delu lige, imaju iskusnu ekipu. Veoma dobro su startovali, što im sigurno podiže samopouzdanje. Ljudi u Makedoniji su željni kvalitetne košarke i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sigurno je da će publika doći da ih podrži u velikom broju. Atmosfera na njihovoj prvoj utakmici u Skoplju je bila izvanredna, tako da je to već sada vruć teren. Ne verujem da će mnogo ekipa odneti bodove iz Makedonije u toku lige“, naglasio je Miljenović.

Miljenović i njegovi saigrači su svesni da se nalaze u teškoj poziciji, ali da znaju šta moraju da urade da bi se popravili.

Mi treba da rešavamo probleme koje imamo u igri i to nam je prioritet u narednom periodu. Ako uspemo da smanjimo oscilacije i podignemo igru na viši nivo, neće biti toliko važno o kom protivniku se radi. MZT ima odlične pojedince ali, ponavljam, ukoliko mi odigramo na nivou na kom sigurno možemo, mislim da imamo velike šanse za pobedu. Činjenica je da nije nimalo prijatno kada se otvori sezona sa 0-3, ali ima još mnogo utakmica da se igra, tek je početak. Liga je izjednačena i sa nekoliko vezanih trijumfa već bismo bili u vrhu tabele. Ništa nije izgubljeno, ali su prve utakmice opomena za nas i ujedno smernica na koji način treba da idemo dalje“, istakao je Miljenović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.