Milinković-Savić neće, Kragujevčanin hoće?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković-Savić neće, Kragujevčanin hoće?

SMS će teško promeniti klub, ali bi jedan Srbin mogao da ipak stigne u Inter. Priča sve realnija...

Inter je prodao Perišića, Konte i dalje traži rešenje za levu stranu, i kako pišu italijanski mediji, spisak je sveden na tri imena.

Jedno od njih je naš Filip Kostić, srpski reprezentativac nekadašnji igrač kragujevačkog Radničkog. On je imao fantastičnu sezonu u Ajntrahtu, na meti je veći klubova, a idealno bi se uklopio u 3-5-2 formaciju.

Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njega, na spisku su Kurzava koji je ipak defanzivniji, mada je pitanje koliko će za ovog levog beka tražiti Pari Sen Žermen i Biragi iz Fiorentine.

Inter je imao ideju da menja Dalbera za ovog fudbalera, ali je brazilski levi bek odbio da se preseli u Firencu.

I dalje nema rešenja oko Ikardija, sad ni Džeko nije siguran jer Roma jedino hoće da ga pusti, ako Inter pristane da proda Argentinca, no, on čeka Juve.

Žoao Mario je meta Sevilje, doduše pozajmica od par miliona, sa pravo otkupa na kraju sezone. Podsetimo, Konte traži i vezistu, želja je bio SMS, ali Lacio je spustio rampu, neće prodati Srbina jer je do početka prvenstva dve nedelje.

Realnija opcija je Vidal ili možda Rakitić, pa bi uz napadača, levog spoljnog i još jedan vezni trebalo da stigne na "Meacu".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.