Micić: Verujemo u pobedu nad Radničkim

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić: Verujemo u pobedu nad Radničkim

Vasilije Micić veruje u pobedu Mega Vizure nad Radničkim iz Kragujevca u 10. kolu Jadranske lige.
(FOTO: N. Negovanović)
Posle poraza od Zvezde, kada smo igrali jako dobro, očekujemo dobru utakmicu protiv Radničkog. Pokušaćemo da povratimo pobednički niz. Mislim da je Radnički ekipa koja nam leži, sa kojom možemo da igramo vrlo konkuretno – rekao je Micić.
Mega Vizura je trenutno osma na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i pet poraza, dok je Radnički deseti sa samo tri pobede iz dosadašnjih devet utakmica.
Trenutno su u nezavidnoj poziciji u ligi, sigurno je da će ići na pobedu, da će pokušati da započnu niz pobeda na predstojećoj utakmici. Međutim, na domaćem terenu igramo jako dobro, pobedili smo dosta ekipa, tako da verujemo u jednu dobru utakmicu i pobedu – kazao je plejmeker Mega Vizure.
Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da je Radnički odlična ekipa sa sjajnim trenerom i da će njegova ekipa dati sve od sebe i pokušati da pobedi.
Trenutno jesu u krizi sa rezultatima, ali su kvalitetna ekipa koja sigurno može da se vrati na pobednički kolosek. Najveća opasnost nam preti od Jarua i Save Lešića, ali i ostali igrači ako budu imali svoj dan mogu sami da pobede svaku ekipu. Mi ćemo dati sve od sebe, igrati najbolje što možemo i videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu – naveo je Milojević.
Utakmica 10. kola Jadranske lige između Mega Vizure i Radničkog iz Kragujevca igra se u nedelju od 19.00 u Smederevu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micić: Radnički nam leži kao ekipa

Izvor: Dzungla.org, 29.Nov.2013

Košarkaš Mega Vizure Vasilije Micić rekao je danas da njegov tim može da pruži još jednu dobru partiju ove sezone i iznenadi ekipu Radničkog iz Kragujevca u 10. kolu Jadranske lige.“Posle poraza od Zvezde kada smo igrali veoma dobro, očekujemo dobru utakmicu protiv Radničkog. Pokušaćemo...

Nastavak na Dzungla.org...

Dimić: Za Megu se spremamo kao za najbolje u regionu

Izvor: Sportal.rs, 30.Nov.2013, 10:49

Košarkaši Mega Vizure i Radničkog prvi put odmeriće snage u ABA ligi, u utakmici 10. kola regionalnog takmičenja. Timovi Dejana Milojevića i Miroslava Nikolića već su igrali u Superligi Srbije i to šest puta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.