„Matilda” otvara ovogodišnji Cinemafest

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Okt.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Matilda” otvara ovogodišnji Cinemafest

BEOGRAD - Filmska revija Cinemafest održaće se od 2. do 9. novembra, u velikoj sali Sava centra i bioskopima CINEPLEXX u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

 
Reviju otvara najkontroverzniji ruski film godine Matilda reditelja Alekseja Učitelja koji se bavi odnosom balerine Matilde Kšesinske i budućeg cara Nikolaja Drugog. Ovo ostvarenje je podiglo dosta prašine, pa je dozvolu za prikazivanje na matičnoj teritoriji moralo da izda Ministarstvo kulture Ruske Federacije. Poljska glumica Mišalina Olzanska koja tumači naslovnu ulogu je potvrdila dolazak i ona će na beogradskoj premijeri svečano otvoriti reviju u Sava Centru.
 
Cinemafest 2017 donosi još izuzetnih naslova po izboru Ivana Karla – među...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.