“Mašinci“ teško do bodova (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 09.Feb.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Mašinci“ teško do bodova (VIDEO)

Teškom mukom Mašinac je upisao devetu pobedu u ovosezonskom nadmetanju Zapadne grupe Druge lige. U sali Druge kragujevačke gimnazije savladan je dosta nezgodan sastav Krčagova – 4:3.
Da se do bodova neće lako doći bilo je jasno već nakon uvodnog ispitivanja snaga. Sve do polovine prvog poluvremena nije bilo promene rezultata, kada gosti stižu u prednost. Odbrana Mašinca loše je reagovala nakon kornena Užičana, a Bojan Milićević sprovodi loptu u mrežu Nikole Antića. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Na izjednačenje se čekalo šest minuta. Mališa Cvetković na sjajan način izvodi slobodan udarac i vraća stvari na početak. Nakon samo dva minuta viđena su još dva pogotka, po jedan na obe strane, a egzekutori su bili identični. Milićević dovodi svoj tim u novo vođstvo, a Cvetković postavlja konačan rezultat prvog dela.
Nakon gola Milana Pajića u 22. minutu svi su pomislili da se pitanje pobednika polaka rešava. Međutim, da ne bude tako pobrinuo se Milićević koji svojim het-trikom uvodi duel u krajnje neizvesnu završnicu. Sve dileme razrešene su u 36. minutu kada je Pajić po drugi put večeras bio pribran stavivši tačku na izuzetno napetu i važnu utakmicu. Do kraja meča Užičani su pokušali igrom bez golmana, ali na sreću “mašinaca” ona nije urodila plodom, pa su bodovi ostali u Kragujevcu.
Novi ispit sledi narednog vikenda, u 12. kolu, a rival će biti druga ekipa iz Užica koja nosi ime ovog grada. Treba napomenuti da će Mašinac na put narednom rivalu sa prednošću od šest poena u odnosu na najbližeg pratioca. Nakon utakmica 11. runde to je čačanska Fontana koja je iznenadila drugi tim Ekonomca i nanela mu prvi poraz ove sezone (4:2).
Izvor i foto: kmfmasinac.rs

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.