Mašinac na korak od elite (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 09.Mar.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac na korak od elite (VIDEO)

Mašinac je uspešno odradio posao u meču 14. kola Druge lige Zapad i tako došao na samo jedan korak od ulaska u Prvu futsal ligu. U jučerašnjem duelu nadigrana je ekipa Partenona iz Smederevske Palanke -4:0.
Bilo je ovo jedno od najlošijih i najneubedljivijih izdanja kragujevačkog tima ove sezone, ali s obzirom da je rival doputovao znatno oslabljen i kao takav bio nekonkurentan lideru, prikazana predstava bila je dovoljna za laganu pobedu. Imajući u vidu da su “mašincima” >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << i ovoga puta rezultati ostalih mečeva išli na ruku, do teoretskog plasmana u elitni rang takmičenja nedostaju svega tri boda, a do završetka prvenstva ostalo je četiri kola.
Već u drugom minutu Mašinac je došao u prednost. Nakon uigrane akcije lopta se odbila do Pajića koji je rutinski savladao golmana gostiju. Na sledeći gol čekalo se do sredine prvog dela, a onda se u listu strelaca upisao Aksentijević posle odlično istrčanog kontranapada i nesebične asistencije Aničića. Isti igrač bio je u glavnoj ulozi u 22. minutu kada je zatresao mrežu Palančana na dodavanje Milovanovića. Konačan rezultat postavio je Cvetković minut pre kraja preciznim udarcem sa distance.
U narednom kolu ekipa Marka Gavrilovića gostuje valjevskom RB-u, a tačan datum odigravanja susreta biće naknadno poznat.

Izvor: masinac.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.