Mašinac bolji u gradskom derbiju drugoligaša

Izvor: KGsport.info, 17.Apr.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac bolji u gradskom derbiju drugoligaša

Pretposlednje, 21. kolo Druge futsal lige Zapad obeležio je gradski derbi Mašinca i druge ekipe Ekonomca. Slavili su popularni „mašinci“ sa 3:2 (2:0) posle dosta uzbuđenja, čime su „zacementirali“ četvrtu poziciju kolo pre kraja takmičenja.
U prvih dvadeset minuta Mašinac je bio apsolutno dominantan rival na parketu Druge kragujevačke gimnazije. Golman Ekonomca Milenković bio je na konstatnim iskušenjima, a kapitulirao je u dva navrata, oba puta nakon udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Vranića.
Međutim, u nastavku totalno drugačija slika. Mladi igrači Ekonomca su shvatili da nemaju šta da izgube, pa su krenuli svim raspoloživim silama ka golu Mašinca, igrajući sa igračem više umesto golmana. To im se isplatilo, pošto su golovima Milosavljevića poravnali rezultat u 34. minutu.
Pomislili su igrači Ekonomca tada da mogu i do celog plena, te su nastavili sa tom hazarderskom igrom, što im se na kraju vratilo kao bumerang. Cvetković je sa pola terena pogodio praznu mrežu rivala i produžio pobednički niz svoje ekipe na pet mečeva.
Nakon ovog duela, stvari su jasne što se tiče kragujevačkih drugoligaša. Mašinac će ovu sezonu okončati na četvrtoj, a drugi tim Ekonomca na petoj poziciji, dok se Kragujevac 2011 seli u niži rang takmičenja.
U poslednjem, 22. kolu Mašinac gostuje čačanskom Panekspresu (bivša Fontana), Ekonomac B dočekuje novog prvoligaša RB iz Valjeva, dok Kragujevac 2011 ide na noge Partenonu u Smederevskoj Palanci.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.