Marković u Oradei, Vuksanović pojačao Dinamo iz Astrahana

Izvor: KGsport.info, 16.Jun.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković u Oradei, Vuksanović pojačao Dinamo iz Astrahana

Vicešampion Srbije VK Radnički nastavlja da se osipa. Posle Miloša Ćuka, Nikole Dedovića i Filipa Trajkovića, redove kragujevačkog tima napustili su Dušаn Mаrković i Srđan Vuksanović. Marković će pojačati rumunsku Oradeu, dok je Vuksanovićeva nova destinacija ruski Dinamo iz Astrahana.

Mаrković je branio boje kragujevačkog kluba od njegovog osnivanja (2012/13), a pre toga je igrao u Italiji za Lacio i Nerviju. Prošle sezone osvojio je Svetsku ligu i Svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kup sа reprezentаcijom, dok je sa Radničkim osvojio Kup Evrope.
Srđan Vuksanović je ponikao u Vojvodini, a u Radnički je prešao 2013. godine. Takođe je učestvovao u osvajanju Svetske lige i Svetskog kupa sa seniorskom selekcijom Srbije prošle sezone. U aktuelnoj sezoni Vuksanović je bio drugi strelac Triglav lige.
Foto: vkradnicki
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.