Marić četvrti u Tuzli

Izvor: KGsport.info, 18.Avg.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić četvrti u Tuzli

Dejan Marić, biciklista kragujevačkog Radničkog, zauzeo je četvrto mesto na međunarodnoj kriterijumskoj trci „Trofej Zenice“.
Ova brdska trka se vozila na relaciji Zenica-Smetovi i na njoj je učestvovalo 22 kluba iz BIH, Hrvatske, Crne Gore, Belgije i Srbije.
Na pobedničkom postolju našao se Nikola Kozomara iz OBK Beograda, ispred Miloša Borisavljevića iz kraljevačkog Metalca. Treći je bio domaći takmičar Dragiša Jović, član lokalnih Zmajeva iz Tuzle, a iza Dejana Marića završio je još jedan član Metalca iz Kraljeva Marko Stanković.
Ova trka bila je i odlična prilika za državnog selektora Radišu Čubrića da proveri u kakvoj su formi naši najbolji biciklisti, pred Svetsko prvenstvo u Toskani krajem septembra.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.