Mali dnevnik RTS – a u Kragujevcu

Izvor: Kragujevac.rs, 18.Maj.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali dnevnik RTS – a u Kragujevcu

Početak radova na izgradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi “Živadinka Divac“ bio je povod da ekipa Malog dnevnika, novinar Dimitrije i snimatelj Petar, zabeleže kamerom tu informaciju za svoju publiku.

Ekipu Malog dnevnika ugostio je danas i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić. Dimitrija je interesovalo šta je to kamen temeljac i da li će biti još objekata namenjenih deci.

Kamen temeljac je prvi kamen koji polažemo prilikom izgradnje nekog objekta. Taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << izraz se ne korisiti samo za gradnju. Kamen temeljac može da služi za sve u životu što želimo da započnemo i uspešno završimo. Tvoja prva petica, objasnio je Radomir Dimitriju, je kamen temeljac tvog uspešnog školovanja.

Naravno da ćemo graditi objekte za najmađe. Obaveza nas odraslih je da za vas pravimo i dečija igrališta i škole i obdaništa. Tako su za nas gradili naši roditelji, mi radimo za vas, a vi ćete sutra vašoj deci.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.