Izvor: B92, 24.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonci pljačkali po Kraljevu

Kraljevo -- Četvorica makedonskih državljana iz Prilepa uhapšeni su kod Kraljeva pod sumnjom da su tokom ove i prošle godine obijali stanove u gradovima u Srbiji.

Uhapšeni su Zoran M. (29), Danijel K. (27), Dean M. (21) i Kristijan V. (25), koji se sumnjiče da su počinili najmanje 22 teške krađe na području Kraljeva, Kragujevca, Jagodine, Kruševca, Čačka i Užica i oštetili građane za milionske iznose.

Kako je saopštila policija, kriminalci su obijali stanove uglavnom na višim spratovima i iz njih odnosili novac, zlato, kompjutere i telefone. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će protiv njih biti podnete krivične prijave.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac,   Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni razbojnici iz Makedonije

Izvor: RTS, 24.Apr.2012

Kraljevačka policija uhapsila kriminalnu grupu iz Makedonije, koja je počinila više pljački u gradovima u Srbiji. Sumnja se da je grupa počinila više pljački i u Grčkoj i Austriji. Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. ..Posle višemesečnog operativnog rada, službenici Policijske...

Nastavak na RTS...

Makedonci provaljivali u stanove u Srbiji

Izvor: Blic, 24.Apr.2012

Četvorica makedonskih državljana iz Prilepa uhapšeni su noćas kod Kraljeva pod sumnjom da su tokom ove i prošle godine obijali stanove u gradovima u Srbiji...Uhapšeni su Zoran M. (29), Danijel K. (27), Dean M. (21) i Kristijan V. (25), koji se sumnjiče da su počinili najmanje 22 provale na području...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.