Magla i sumaglica otežavaju saobraćaj

Izvor: Akter, 20.Nov.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla i sumaglica otežavaju saobraćaj

Vidljivost je smanjena zbog magle kod Požege, sumaglice ima na području Valjeva, Kraljeva, Kragujevca, Smederevske Palanke i Sremske Mitrovice gde su kolovozi vlažni

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanje putničkih vozila nisu duža od 20 minuta.

Od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako na kolovozu ima snega, leda ili poledice.

Od 15. novembra, iz smera Subotice >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ka Beogradu, jedini izlaz sa autoputa za Novi Sad moguć je kroz naplatnu stanicu Novi Sad - Sever. Privremeno isključenje kod Temerinske petlje je zatvoreno.

Od danas u 08.00 do sutra u 17.00 biće na snazi izmena režima saobraćaja na autoputu, na deonici kod petlje Smederevo - Kolari, u smeru od Niša ka Beogradu.

Vozna i zaustavna saobraćajna traka biće zatvorene u dužini 1,8km, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom.

Zbog radova na deonici od Vladičinog Hana i Vranja kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko osam kilometara. Saobraćaj se na tom delu preusmerava kroz naselje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.