Mafiji ćemo odseći glavu

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 14:50

"Mafiji ćemo odseći glavu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je posle posete Kragujevcu stigao i u Knić.

On je prokomentarisao u kakvoj situaciji se nalazi naša zemlja.

"Srbija će biti pod velikim pritiscima kako spolja zbog Kosova i Republike Srpske, tako i iznutra jer je mafija digla glavu pomisleću da može da upravlja državom. Mafiji ćemo odseći glavu i pokazati da je država jača"“, poručio je on.

Vučić je kazao građanima da je čuo nešto najlepše što nije čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u drugim mestima, a to je da je u poređenju sa 2016.u Kniću udvostručen broj novorođenih.

„Srećan sam zbog toga i molim da tako nastavite“, naglasio je on.

Najavio je ulaganje ogromnog novca u izgradnju velepne sportske hale, koja će imati 500 mesta, a u kojoj će đaci srednje i osnovne škole moći da se bave sportom. Prema njegovim rečima radi se o investiciji od oko 5,3 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Mafija je digla glavu, ali mi ćemo je odseći

Izvor: Beta, 22.Jul.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "mafija digla glavu, ali mafiji ćemo odseći glavu jer je država jača od nje"."Srbija će biti pod velikim pritiscima sa različitih strana: spolja zbog Kosova i zbog Republike Srpske, a biće i pod unutrašnjim pritiscima jer mafija je digla...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.