Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Jun.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnja “Cineplexx” slagalica

U bioskopima “Cineplexx” u Beogradu i Kragujevcu od 1. jula do 1. septembra biće organizovana letnja akcija “Sakupi, spoji i osvoji”. Posetioci bioskopa će uz svaku kupljenu bioskopsku ulaznicu dobijati deo “Cineplexx” slagalice, koja se sastoji iz četiri dela. Pošto je sastave, posetioci mogu da je zamene za letnji džambo meni, koji se sastoji od [...]The post Letnja “Cineplexx” slagalica appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Letnja „Cineplexx“ slagalica

Izvor: Kontra magazin, 26.Jun.2012

U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu (šoping mol „Delta City“) i Kragujevcu (šoping mol „Kragujevac Plaza“) 1. jula će početi letnja akcija „Sakupi, spoji i osvoji“, koja će trajati do 1. septembra. Posetioci bioskopa će uz svaku kupljenu bioskopsku ulaznicu dobijati deo „Cineplexx“...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.