Lepović i Stojanović pojačali Beloševčane

Izvor: KGsport.info, 25.Jan.2011, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepović i Stojanović pojačali Beloševčane

Ekipa Pobeda Beloševac, koja je u poslednjem kolu jesenje polusezone u Zoni „Morava“ propustila veliku šansu da preuzme vodeću poziciju na tabeli i prezimi na prvom mestu, ne odustaje od osvajanja titule i plasmana u Srpsku ligu. Prva je  od svih ekipa u Kragujevcu počela pripreme, a Uprava je preduzela mere da ojača igrački sastav. Najveća pojačanja biće Marko Lepović iz Mokre gore i Vladimir Stojanović iz Šumadije 1903. Pobeda već trenira svakodnevno, a za 29. januar zakazana je  prva prijateljska utakmica, sa srpskoligašom Mladenovcom.
Beloševčanima je u poslednjem kolu jesenje polusezone bilo dovoljno da minimalnim rezultatom na svom terenu savladaju ekipu Bana iz Raške za preuzimanje prve pozicije na tabeli. Međutim, to se nije desilo i susret je,  na veliko iznenađenje, završen bez golova. To je iskoristila  kragujevačka Šumadija 1903  iz „drugog plana“  i osvojila naziv jesenjeg prvaka.
- U finišu jesenjeg dela prvenstva posustali smo. Imali smo i peh  protiv Mokre gore u Zubinom Potoku, kada smo gol primili u 92. minutu i izgubili utakmicu. Drugi kiks bio je poraz od Trepče na našem terenu, a u poslednjem kolu i nerešen rezultat sa ekipom Bane iz Raške. Zbog toga smo ostali na drugom mestu, ali ne odustajemo od plasmana u viši rang.  Još ništa nije završeno i mi imamo velike šanse za prolaz u Srpsku ligu, optimista je, kao i uvek, ...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.