Lekić: Verujem da možemo da pobedimo Švedsku

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić: Verujem da možemo da pobedimo Švedsku

Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Andrea Lekić rekala je danas da nacionalni tim može da pobedi Švedsku u najbitnijoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope. Najbolje srpske rukometašice zakomplikovale su šanse za plasman na kontinentalni šampionat, pošto su u četvrtak u Kragujevcu odigrale nerešeno protiv Švedske (25:25...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srebrne rukometašice u Švedskoj traže prolaz na EP

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2014

Selekcija Srbije zakomplikovala je šanse za plasman na kontinentalni šampionat, pošto je u četvrtak u Kragujevcu odigrala nerešeno protiv Švedske (25:25)

Nastavak na Telegraf.rs...

Lekić: Verujem da možemo da pobedimo Švedsku

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2014

BEOGRAD - Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Andrea Lekić rekala je danas da nacionalni tim može da pobijedi Švedsku u najbitnijoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.