Lego film u Cineplexxu

Izvor: Blic, 04.Feb.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lego film" u "Cineplexxu"

U nedelju, 9. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan.

Drugog zimskog vikenda u februaru mesecu, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazana najnovija animirana avantura „Lego film“, priča o Emetu, potpuno prosečnoj Lego figurici, koja uvek poštuje pravila. Zabunom, Emeta prepoznaju kao izvanrednu osobu i kao ključ za spas celog sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je ubrzo regrutovan i postaje deo jedinice koja kreće u misiju zaustavljanja zlog tiranina – misiju za koju je Emet beznadežno i neverovatno smešno nepripremljen.

U nedelju će na repertoaru biti i popularni, sinhronzivani filmski hitovi „Zaleđeno kraljevstvo“ 3D i „Džastin i hrabri Vitezov“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cineplexx porodični dan donosi Lego film

Izvor: ItRešenja.com, 04.Feb.2014

U nedelju, 09. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, praznik za najmlađe ljubitelje animiranih ostvarenja. Svi posetici bioskopa će imati priliku da pogledaju najaktuelnije filmove na velikom platnu i da se …The post Cineplexx...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.