Lalatović: Ono što je bilo za sve nemoguće, za mene je moguće

Izvor: B92, 29.Maj.2022, 23:46

Lalatović: Ono što je bilo za sve nemoguće, za mene je moguće

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nastupaće i naredne sezone u Super ligi Srbije, a trener Nenad Lalatović obratio se novinarima posle meča.

Radnički je u revanšu baraža na svom "Čika Dači" poražen od pančevačkog Železničara 0:1.

Kragujevački tim je, ipak, u prvom meču stvorio zalihu (3:1) koja mu je obezbedila ostanak u Super ligi.

"Prvim mečom baraža sam zadovoljan, današnjim nisam. Moji igrači previše su se opustili pred revanš, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već su mislili da su pobedili. Oni nisu imali šta da izgube, bili su bolji od nas za taj jedan gol. Imali smo i mi svoje šanse u početnih 15 minuta, nismo ih iskoristili, ali smo uprkos svemu zasluženo ostali u Superligi ", naglasio je trener Kragujevčana Nenad Lalatović.

U dahu je sipao...

"Ono što je bilo za sve nemoguće, za mene je moguće! Ono što sam želeo da ispunim i što sam obećao, to sam i ostvario, ostali smo u Superligi"

Nije sačekao pitanje, nastavio je.

"Na meni je sada da vidim gde ću nastaviti svoj trenerski put. Samnom je uvek zanimljivo, tako će biti i pred predstojeći prelazni rok"

Trener Železničara Igor Savić bio je kraći:



"Mi smo našu šansu propustili u prvom delu. Odigrali smo hrabro, dali smo maksimum, poklazali se u lepom svetlu. Čestitam Radničkom i mom kolegi Lalatoviću na opstanku u Superligi"


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.