Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 08:46

LUDI TIKET, sreda, 147.856 dinara: Kao puška kragujevačka

Samo je znao je ko daje po tri gola u prvom poluvremenu

Tiket uplaćen juče na uplatno-isplatnom mestu Kragujevac 6.1, u Daničićevoj ulici, potpuno je redefinisao ideju o skupu najjačih igara na golove. Naime, majstor je kao što vidite na četiri mesta odigrao po tri plus, verujući da će ih postići gost ili domaćin u prvom poluvremenu. Zaista impozantno, uz saznanje da je minimalnu kvotu 7,25, povukao sa meča Memingen – Bajern II, a maksimalan koeficijent 11, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokupio na konto PSV-a koji je na kraju prvog poluvremena već vodio sa 3:0 protiv Midtjilanda.

Eto, to je srž, esencija tiketa koji je iz samo četiri para izvukao kvotu 7.177,5… Šta mislite koliko je potencijalno bio jak ovaj tiket samo da je lucidni vlasnik imao više hrabrosti za ulaganje, kažemo investiranje u vlastiti dobitak. Ovako, dobro je prošao, pošto je od minimalca stvorio i 4.306 dinara “SUPER MULTI BONUS” keša. Nije loše, a koga zanima to je tri procenta više od očekivane isplate koja bi bez benefitne stimulacije iznosila 143.550 dinara.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.