Kuzeljević: Nemamo vođu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: Nemamo vođu

Ambijent praznog stadiona sigurno da je doprineo da igra kragujevačkog superligaša ne bude na očekivanom nivou, pogotovu u drugom poluvremenu kada su Kuljani imali inicijativu. Upravo kada se ima u vidu činjenica da je svakom od rivala na osnovu prikazanog pripalo po jedno poluvreme, čini se da je nerešeni ishod i najpravedniji.
Radničkom se ponovo ukazala prilika da zameni pozicije na tabeli sa Vojvodinom, umesto toga došlo je samo do bodovnog poravnanja. Kako se i pretpostavljalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmica sa Hajdukom nije bila nimalo laka, a istrošenost posle meča sa Crvenom zvezdom, takođe je uzela danak, tako da su na kraju na „Čika Dači“ zadovoljni i bodom.
Utakmicu su karakterisali i promenljivi vremenski uslovi. Smenjivali su se vetar, kiša i sunčevi zraci što je bio dodatni problem za igrače oba tima. Kao i u nekim ranijim utakmicama, fudbaleri Radničkog su posustali u drugom delu susreta, u kome su igrači Hajduka uspeli da stvore nekoliko izuzetnih šansi  pred golom Čančarevića.
- Pad u drugom poluvremenu dešava se u situacijama kad nemamo pozitivan rezultat. Smatram da je to problem psihološke prirode. Nedostaje nam igrač koji bi tad stao na loptu, preuzeo  odgovornost i organizovao igru u tim trenucima. Imali smo i suprotnih primera, recimo u Čačku, gde smo slabi bili u prvom poluvremenu, zaigrali znatno bolje u nastavku i primili dva gola - otkrio je Slavenko Kuzeljević, trener tima iz šumadijske prestonice.
Ono što je verovatno zabrinulo pristalice Radničkog jeste žuti karton prvog strelca lige Darka Spalevića, koji neće igrati  naredni meč sa Metalcem. Stručni štab je igračima,posle meča sa Hajdukom, dao dva dana pauze, a u sklopu priprema za naredno gostovanje, nije isključeno da kombinovani tim odmeri snage sa nekim od obližnjih ligaša.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kuzeljević: Nemamo vođu

Izvor: Utakmica.rs, 09.Apr.2012

&#1040;mbijent praznog stadiona sigurno da je doprineo da igra kragujevačkog superligaša ne bude na očekivanom nivou, pogotovu u drugom poluvremenu kada su Kuljani imali inicijativu. Upravo kada se ima u vidu činjenica da je svakom od rivala na osnovu prikazanog pripalo po...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.