Kuzeljević: Imamo visoke ambicije

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: Imamo visoke ambicije

Trener Radničkog 1923 iz Kragujevca Slavenko Kuzeljević rekao je da njegova ekipa ima velike ambicije u Super ligi i dodao da može da pobedi Rad u prvom kolu.
Rad je kvalitetan protivnik, klub s tradicijom negovanja mladih igrača i ofanzivnom igrom. Promenili su dosta igrača, ali uvek imaju velike ambicije u prvenstvu i pokušaće da dođu do pobede. I mi imamo visoke ambicije i pokušaćemo da zalaganjem, željom i agresivnošću dođemo do rezultata – i dodao: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Najvažnije je da svi moji igrači imaju dobar motiv i odnos prema dresu i grbu Radničkog kako bismo uvek mogli da ostvarujemo pozitivne rezultate.
Na konferenciji za novinare predstavljen je i novi dres kluba, a igrači Radničkog će na leđima imati ispisana svoja prezimena.
Utakmica između Rada i Radničkog igraće se u petak u 17.30 na Banjici.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.