Kup Radivoja Koraća: Zvezda brani trofej!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Radivoja Koraća: Zvezda brani trofej!

Crveno-beli su do pobede stigli zahvaljujući izuzetno jakoj igri u odbrani za koju Kragujevčani nisu imali rešenje, pa imaju priliku da sutra odbrane mesto na tronu Kupa Radivoja Koraća, prenosi "Mocart sport".

 Duel Raška Katića i Marka Brkića  

Posle izuzetno napete, uzbudljive i tesne borbe košarkaši Crvene zvezde su uspeli da savladaju Radnički i da obezbede mesto u finalu Kupa Radivoja Koraća - 82:78.

 

Ključ pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << definitivno leži u odbrani, koju su crveno-beli podigli na najviši mogući nivo, obzirom da šut nije išao Beograđane. Ogromne muke domaćinu su zadavali Marinović i Lešić, koji su odigrali vanserijski protiv bivšeg kluba. Ipak, ni dvojica asova kragujevačkog kluba nisu uspela da na kraj sa favorizovanim rivalom, iako su bili na samo korak od velike pobede.

 

Sve dobro što su uradili tokom prvih 20 minuta košarkaši Crvene zvezde su bacili u vodu u roku od nešto više od dva minuta treće četvrtine. Radnički je serijom 13:0 poveo sa 46:47, što je potpuno šokiralo izabranike Dejana Radonjića, a u poslednijh deset minuta se ušlo rezultatom 58:64 za Radnički. Crvena zvezda je stigla do izjednačenja u završnici (72:72 na tri minuta pre kraja) i uspela je da izvuče pobedu u poslednjem minutu.

 

 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kup Radivoja Koraća: Zvezda brani trofej!

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Crveno-beli su do pobede stigli zahvaljujući izuzetno jakoj igri u odbrani za koju Kragujevčani nisu imali rešenje, pa imaju priliku da sutra odbrane mesto na tronu Kupa Radivoja Koraća, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.