Krstović i Borisov u Radničkom

Izvor: Mondo, 08.Avg.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstović i Borisov u Radničkom

Dva nova pojačanja u kragujevačkom superligašu. Doskorašnji igrač Budućnosti i italijanskog Terama, potpisali jednogodišnje ugovore sa Šumadincima.

Posle angažovanja Vortingtona i Vajta Radnički nastavlja sa kompletiranjem tima za predstojeću sezonu. Nove akvizicije kluba sa Lepenice su Bojan Krstović (32, 194) i Miloš Borisov (27, 202), koji su se obavezali na jednogodišnju vernost Kragujevčanima.

Krstović je prošle sezone branio boje podgoričke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Budućnosti, u tabor šampiona Crne Gore stigao je iz vršačkog Hemofarma za koji je igrao od 2008. Pre Hemofarma nosio je dres FMP Železnika (2005-2008), Reflex Beograda (2003-2005), odnosno čačanskog Borca (2001-2003).

Miloš Borisov, reprezentativac Crne Gore, je prošle sezone nastupao za italijanski Teramo.


Borisov je profesionalnu karijeru počeo 2003. godine u Vršcu, gde je slovio za igrača sa najdužim stažom u timu. Godinu dana je bio pozajmljeni član OKK Beograd, a potom se vratio u redove Hemofarma i tu ostao do 2011. godine.

Imao je dobru sezonu i u Seriji A. Odigrao je 30 utakmica, prosečno je provodio po 25 minuta na terenu (10 poena po utakmici).

Krstoviću će ovo biti jubilarna, deseta sezona u Jadranskoj ligi u nizu. Borisov je sedam godina igrao u regionalnoj ligi kao član Hemofarma.

(MONDO, foto: MN Press/Marko Metlaš)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krstovic i Borisov u Radnickom

Izvor: Radio Centar 987, 08.Avg.2012

Dva nova pojacanja u kragujevackom superligasu. Doskorasnji igrac Buducnosti i italijanskog Terama, potpisali jednogodisnje ugovore sa andScaron;umadincima.Posle angazovanja Vortingtona i Vajta Radnic..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.