Krivična prijava protiv Radomira Nikolića

Izvor: Blic, 03.Apr.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Radomira Nikolića

Odbornici Zajedno za Šumadiju su podneli prve krivične prijave protiv gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića.

„Gradonačelnik neprestano tokom skupštinskih sednica upućuje pogrde i uvrede odbornicima opozicije. I pored naših upozorenja da rečnik psovki i pretnji ne može biti politički rečnik gradonačelnika Kragujevca, njegovo ponašanje je postalo još gore, tako da smo prinuđeni da zaštitu potražimo na sudu“, navodi se u saopštenju ZZŠ.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobacivanja pretnje „elegantnom eliminacijom“ sa skupštinskog mesta, odbornik ZZŠ Milan Vuković je podneo protiv Radomira Nikolića krivičnu prijavu jer smatra da mu je ugrožena bezbednost.

„Odbornik Vuković, zbog svojih stavova izrečenih za skupštinskom govornicom trpi stalne pritiske i uvrede od predstavnika izvršne vlasti, čak i od najbliže Nikolićeve saradnice, članice Gradskog veća Minje Obradović.

Sa stranačke konferencije za novinare ona, u dobro poznatom naprednjačkom maniru, poziva nadležne državne organe da na osnovu njenih „optužbi“ istraže „kriminalca“ Vukovića. Zato će i protiv gospođe Obradović biti podneta tužba i sve izgovorene neistine će morati da dokaže na sudu“, najavljuje opoziciona Zajedno za Šumadiju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.