Kragujevčanke „preznojile“ lidera

Izvor: KGsport.info, 04.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanke „preznojile“ lidera

Rukometašice Radničkog 1964 pretrpele su poraz na gostovanju vodećem timu Super B lige Srbije ORK Beogradu – 34:36 (14:21). Kragujevačke rukometašice pružile su dostojan otpor lideru, naročito u drugih trideset minuta, ali nisu mogle do iznenađenja.
Iskusnija ekipa ORK Beograda je nakon prvih trideset minuta imala prednost od sedam golova (21:14) i činilo se da će bez većih problema upisati pobedu protiv mladog sastava Radničkog 1964.
Međutim, borbene Kragujevčanke >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nisu imale nameru da se lako predaju, zaigrale su čvršće u odbrani i prednost rivala istopile sa „plus osam“ na „plus jedan“ – 33:32. Ipak, izabranice Rodoljuba Kurandića nisu imale snage i iskustva za potpuni preokret, što su domaće iskoristile i pogotkom Ivane Arsić u poslednjem minutu stavile tačku na ovaj susret.
U redovima domaćina istakle su se Tamara Kaitović sa 11, odnosno Sara Garović i Ivana Arsić sa po 7 pogodaka. U ekipi Radničkog 1964 prednjačila je Jasmina Kolak sa 8 golova, dok su Ajlin Bjelak i Nevena Aleksić završile utakmicu sa po 6 pogodaka na svom kontu.
I pored poraza Kragujevčanke su ostale na šestoj poziciji sa pet osvojenih bodova.
U narednom kolu rukometašice Radničkog 1964 ugostiće Sloven iz Rume.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.