Kragujevčanke dočekuju Kruševljanke u poslednjoj utakmici jesenje polusezone (subota, 16.30 h)

Izvor: KGsport.info, 07.Dec.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanke dočekuju Kruševljanke u poslednjoj utakmici jesenje polusezone (subota, 16.30 h)

Rukometašice Radničkog 1964 ugostiće u subotu, 8. decembra od 16.30 časova u hali „Jezero“ ekipu Napretka 12 iz Kruševca, u okviru 11. kola Super B lige Srbije, poslednjeg u prvom delu sezone.
Kragujevčanke u ovaj susret ulaze na krilima dva velika trijumfa, uz jasnu želju da niz dobrih rezultata produže i u duelu sa Kruševljankama.
Napredak spada u grupu timova koji se bore za opstanak, ali i pored toga zna da bude vrlo neugodan rival, posebno kada njihov najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << strlac Jelena Knežević ima svoj dan.
Iz tog razloga rukometašice Radničkog 1964 ne smeju ništa da prepuste slučaju, već da maksimalnom angažovanošću, uz neizostavnu podršku sa tribina, pronađu put do novih bodova, čime bi na pravi način stavile tačku na ovu polusezonu.
– Napredak je ekipa sa kojom se najbolje poznajemo u ligi, iako igraju u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu sezonu. Zbog te činjenice smatram da će biti jako teška i zahtevna utakmica. Cele nedelje se spremamo,i spravljamo greške iz proteklih utakmica, dok sa druge strane usavršavamo ono što dobro radimo. Ako ispoštujemo uputstva stručnog štaba i ponovimo odbranu iz prethodne dve utakmice, odnosno odigramo još čvršće, agresivnije, na granici isključenja i ako iz brzog centra i kontranapada dođemo do lakih golova, bodovi će ostati u Kragujevcu. – ubeđena je Ajlin Bjelak, pivot kragujevačkog tima.
Ulaz na ovu utakmicu, kao i na sve prethodne, besplatan je za sve posetioce.
Foto: ŽRK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.