Kragujevčani u panici! Fantom u crnom plaši noću

Izvor: Mondo, 23.Mar.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčani u panici! Fantom u crnom plaši noću

Stanovnici naselja Korićani u predgrađu Kragujevca već nekoliko nedelja žive u strahu jer im, kako tvrde, nepoznate osobe noću upadaju u dvorišta i lupaju po prozorima i vratima.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

 Fantom za koga meštani, bar oni koji su uspeli na kratko da ga vide, kažu da je obučen u crno i da ima masku na licu, dolazi sa prvim mrakom. Žene i deca iz ovog naselja uveče se zaključavaju u kuće, dok muškarci u grupi od po dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njih, dežuraju do jutra.


Ceo slučaj je prijavljen kragujevačkoj policiji, koja je pojačala patrole u ovom kraj, a cela misterija se odvija na takozvanom Drenovačkom putu, piše "Alo."

"Čuje se kao da zavijaju vukovi! Gađa kamenicama u prozore. Kod komšije ima rupa na staklu…. Komšinica mi priča da je jedne noći neko pokušao da uđe na njena vrata. Gurala se s njim, ali je pobegao. Dok je ona izašla napolje, ništa se nije videlo. Kažu ljudi da je skroz obučen u crno i da nikog ne gleda u oči, nego samo u zemlju. Uveče po ulicama nema žive duše", priča Marina Tasunović, jedna od meštanki Korićana.

Misteriozni napadi, kako tvrde meštani, počinju posle 20 sati i najčešći su u Lipničkoj i ulici Miodraga Petrovića. Prošle nedelje na sred naselja pronašli su sklepan krst na kome su bile obešene dve kokošije glave i nogice. Nije im bilo svejedno i od tada muškarci noću dežuraju.

Dejan Krstić, jedan od stanovnika ovog naselja kaže za "Alo" da je ubeđen da ih neko namerno maltretira iz čiste obesti.

"Radim uvek prvu smenu i moram u pet da ustajem, a ja do četiri ujutru moram da dežuram. Kao da nas neko namerno kinji i muči. Majka će mi presvisnuti od straha, a u našoj kući ima i male dece ", ispričao je Dejan.

U ovom naselju kod Kragujevca toliko su iscrpljeni mučenjem nepoznatog fantoma da su skloni da "poveruju da ih maltretira i sam drekavac.

Ima i onih koji veruju da su u pitanju sekte.

Za sada, dodaju, nemaju drugo objašnjenje. Svi se u glas zahvaljuju kragujevačkoj policiji koja je poslala svoje patrole, ali kraj njihovim mukama i noćnim uznemiravanja još se ne nazire.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

LUPA NA VRATA, RAZBIJA PROZORE, KAČI ZAKLANE KOKOŠKE! LUPA NA VRATA, RAZBIJA PROZORE, KAČI ZAKLANE KOKOŠKE Nepoznati „fantom“ seje strah u naselju Korićani

Izvor: Blic, 24.Mar.2015, 12:52

Stanovnici naselja Korićani u predgrađu Kragujevca već nekoliko nedelja žive u strahu jer im, kako tvrde, nepoznate osobe noću upadaju u dvorišta i lupaju po prozorima i vratima...Fantom za koga meštani, bar oni koji su uspeli na kratko da ga vide, kažu da je obučen u crno i da ima masku na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.