Kragujevčani baš umeju sa Zvezdinom filijalom, preokret za novu pobedu!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 19:39

Kragujevčani baš umeju sa Zvezdinom filijalom, preokret za novu pobedu!

U prvom delu sezone slavili su i na ''Marakani''.

U danu kada je ozvaničeno da će se stadion ''Čika Dača'' u Kragujevcu uskoro rušiti i da će na tom mestu biti izgrađen novi, moderni stadion, na ''Čika Dači'' je odigran derbi 28. kola Prve lige Srbije, između Radničkog i beogradskog Grafičara.

Bilo je zanimljivo, efikasno, a na kraju je Radnički posle preokreta u drugom poluveremenu slavio sa 3:2.

Domaći su poveli već u 10. minutu, kada je Ćitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvatio loptu u ''srcu'' kaznenog prostora i pored dvojice protivničkih igrača poslao loptu u mrežu- 1:0.

Gostujuća ekipa je uzvratila dvanaest minuta kasnije, Cvetković je probio po levoj strani, umakao je pažnji defanzivaca Radničkog i sa nekih sedam-osam metara iskosa sa leve strane doneo Zvezdinoj filijali izjednačenje.

Još veći kiks odbrane Radbničkog viđen je u 43. minutu, kada je Krstović ostavljen sam posle centaršuta sa desne strane i napadaču Grafičara nije bilo teško da udarcem glavom pogodi za 1:2 na semaforu.

-

Gol je obeležio uz dosta emocija, delvalo je da je nekolio sekundi plakao dok je licem i rukama bio naslonjen na zemlju.

Ali, u nastavku, druga slika, a u junaka utakmice izrastao je napadač Radnićčkog Slađan Nikodijević, koji je sa dva pogotka, u 59. i 65. minutu doneo tri boda Radničkom, koji je ipak daleko od borbe za plasman u Superligu.

Grafičar je posle ovog meča ostao na drugom mestu sa 48 bodova, Kragujevčani imaju deset bodova manje na osmoj poziciji.



Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.