Kragujevčane nikada ne smete da potcenite

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Kragujevčane nikada ne smete da potcenite''

Trener fudbalera Novog Pazara Darko Tešović rekao je da poštuje tradiciju i hijerarhiju, ali da se nada pobedi svog tima nad "Radničkim 1923" u Kragujevcu u predstojećoj utakmici 14. kola Prve lige Srbije.

Utakmica na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu zakazana je za nedelju od 15 časova.





"Kragujevčane nikada ne smete da potcenite, pa se ozbiljno spremamo. Dosta dobro poznajem većinu tih fudbalera, vodio sam ih. Istina, svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener donese nešto novo i sada igraju malo drugačije. Pokušaćemo to da dešifrujemo i pobedimo", rekao je Tešović.

Posle 13 kola, Novi Pazar je sa 19 bodova šestoplasirani na tabeli, dok je "Radnički 1923" na 12. mestu s 15 bodova.

Utakmica na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu zakazana je za nedelju od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radnički još jednom pozvao ''Đavole'' na derbi: ''Treba nam 12. igrač'' (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019

S obzirom na superligašku pauzu, sutrašnji duel u Kragujevcu biće najzanimljiviji fudbalski događaj dana u Srbiji...Kako smo i najavjivali prethodnih dana, na kragujevačkom ''Čika Dači'' sastaće se ekipe domaćeg Radničkog 1923 i Novog Pazara...Meč se igra u nedelju od 15 časova, u okviru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.