Izvor: Kragujevac.rs, 04.Maj.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevački festival uličnih svirača

Koncertom Vanje Marković na violini na Đačkom trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije, počeo je trodenevni Festival uličnih svirača u organizaciji Doma omladine.

U naredna tri dana, na pet lokacija u gradu, nastupiće brojni izvođači koji će upotpuniti svečarsku atmosferu pre i tokom proslave Đurđevdana - Dana grada.

Gostima grada i prolaznicima danas svoju muziku poklanjaju Bend Kvazartet  u Pešačkoj zoni i Dragoslav Tanasković Trnda na platou ispred Doma omladine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << U 17 sati u Velikom parku nastupiće Pile jazz trio, a u 19 sati Bend Špajz na trgu ispred Hotela Zelengora.

I u subotu 5. maja program počinje u podne nastupom Tamare Grasilović na gitari u Pešačkoj zoni. Saša Nestorović Caja, takođe, gitara sviraće na Đačkom trgu u 13 sati. Gudački kvartet nastupa u Velikom parku. U 19 sati na trgu ispred Hotela Zelengora svoj koncert prirediće Bend Armuši u 19 sati, dok se Škola gitare Oktava predstavlja u dva termina, u subotu od 20 sati i u nedelju od 13 časova ispred Doma omladine.

Na Đurđevdan tačno u podne u Velikom parku na programu je Shoomadisco DJ.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Kragujevac: Počeo trodnevni Festival uličnih svirača

Izvor: Blic, 04.Maj.2018

Danas je u Kragujevcu, u organizaciji Doma omladine, poceo trodnevni Festival uličnih svirača na kojem nastupaju muzilčari na pet različitih lokacija u gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.