Kragujevac, uhapšeni zbog pljačke i nasilja u Aranđelovcu

Izvor: RTS, 22.Jul.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac, uhapšeni zbog pljačke i nasilja u Aranđelovcu

Četvorica Obrenovčana uhapšena su u Kragujevcu zbog sumnje da su opljačkali jednog Aranđelovčanina pošto su pretukli i naterali njegovog poznanika da ih odvede do kuće oštećenog.
Kragujevački policajci sproveli su Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu , Ž. J. (42), S. J. (29), B. R. (19) i D. R. (24), svi iz Obrenovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo, navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštenju.
Kako policija ističe, oni se terete da su u noći između 19. i 20. jula 2016. godine, u jednom selu na području opštine Aranđelovac, maskirani ''fantomkama'' , ušli u kuću meštanina, pretili mu, tukli ga i naterali da ih odvede do kuće poznanika, koji živi na drugom kraju sela.
Sumnja se da su, po ulasku u tu kuću, nakon pretnji i fizičkog maltretiranja, od oštećenog oduzeli 50.000 dinara i mobilni telefon, a zatim se vozilom marke ''mercedes'' udaljili prema Beogradu.
Intenzivnim operativnim radom, policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila. Kod njih je pronađen oduzet mobilni telefon i vraćen vlasniku, zaključuje se u saopštenju MUP-a.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BEOGRADSKI BANDITI IZ MERCEDESA TERORISALI SELO KOD ARANĐELOVCA: Prebili dvojicu domaćina, oteli 50.000 dinara!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016

Kragujevačka policija uhapsila je četvoročlanu bandu iz Obrenovca zbog sumnje da su dvojicu Šumadinaca iz sela kod Aranđelovca tukli pola noći da bi oteli 50.000 dinara i mobilni telefon. Uhapšeni su i Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu sprovedeni Ž. J. (42), S. J. (29), B. R. (19) i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.