Kragujevac, i dalje traju pregovori s muškarcima koji su se blokirali u podrumu

Izvor: RTS, 11.Jul.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac, i dalje traju pregovori s muškarcima koji su se blokirali u podrumu

Jedno lice za kojim traga MUP zabarikadiralo se sa dva prijatelja u podrumu zgrade u kragujevačkom naselju Bubanj. MUP saopštava da kod sebe imaju bombe i jednu automatsku pušku. Ekipe policije pregovaraju sa njima, javlja dopisnik RTS-a.
Zgradu u Ulici Svetozara Markovića 101 opkolila je policija, a na terenu je pregovarački tim MUP-a i kraljevački odred Žandarmerije. Oni neprestano ulaze i izlaze >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz četvorospratne zgrade u kragujevačkom naselju Bubanj.

Pregovara se o predaji lica za kojim je MUP ranije raspisao poternicu zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine.
Kako nezvanično saznajemo, otežavajuća okolnost za pregovarače je to što muškarac sa kojim se pregovara drži u rukama dve bombe.
Policija je saopštila da je 36-godišnji muškarac, za kojim je raspisana poternica, danas obavestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, međutim, nakon toga je odustao i sa jednim 18-godišnjakom i još jednim maloletnim mladićem koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrumu zgrade i ne želi da se preda. 
Deo ulaza zgrade je evakuisan a stanari čekaju da vide kako će situacija da se okonča kako bi mogli da se vrate u svoje domove.
Policija za sada ne preduzima nikakve represivne mere i pokušava da okonča situaciju na miran način.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.